Skip to content
Съоръжения и консумативи за детски игри и занимания на открито и закрито ПДФ Печат

Нашата компания е представител на водещите компании-производители на развлекателни и тихи игри -  WESCO и  POZZA за България. Като официални представители, ние можем да предложим най-добрите условия за цени, срокове на доставка, гаранционен и след гаранционен сервиз и поддръжка. Сред клиентите на двете фирми са много общини, планински и курортни селища, национални паркове. Притежаваме сериозен опит в това направление - идващ от сектора на увеселителните паркове, които сме реализирали в комбинация с образователно-възпитателни и забавни игри.

  • Услугите които предлагаме са - дизайн и обурудване за паркове, проектиране и обзавеждане „до ключ” на детски градини, детски площадки, детски кътове, игротеки на открито и закрито.

  • Всички предложения са образователно, двигателно и забавно оборудване, специално проектирани за деца от 1 до 12 години.

  • Нашите продукти са идеални за масова употреба в детски градини и начални училища, детски зони, площадки за игри -  в развлекателни и шопинг центрове и молове.

 

В този обхват попадат:

 

Големи и малки структури за детски игри на открито в детски градини, детски зони, паркове

Къщички, беседки, люлки, малки и големи катерушки, лодки и влакчета, пясъчници, пространствени игри, противоударни настилки, макроструктори от полиетилен.

Големи и малки структури за игра на закрито за детски градини, детски центрове, детски зони

Басейни с топки, конструктори, психомоторни комплекти от меки и твърди пластмаси, контейнери за играчки и др., детски кухни от дърво и пластмаса, къщички, бриколаж, камиончета, меки модули за обзавеждане и игра, меки гигантски животни, мека декорация и постелки.

Вътрешно обзавеждане за детски градини и детски центрове

Меки столчета от „ cocoon”, столчета от PVC и плат, приемни, съблекални. Зони за хранене, преобличане, почивка, четене, рисуване, театър, музика, психомотрни дейности, дървени структури за вътрешно ползване и сигурност, покритие за парно.

Комплекти спортни игри за детски градини и начални училища

Големи и малки топки, комплекти  за футбол, баскетбол, волейбол, пинг-понг, тенис, различни спортни коплекти и аксесоари и др.

Учебни пособия за детски градини и начални училища

Комплект по безопасност на движението, глобуси, географски карти, човешкото тяло и др.

Консумативи  и материали за детски центрове, детски градини и начални училища

Ученически дъски, тетрадки, блокчета за рисуване, лепила, ножички, хартия, моливи, тебишири, пастели, бои, маркери, мастила, специални бои, лакове, четки, платна, аксесоари за рисуване, дунапренови четки, печати, тампони, щампи, триножници, престилки защитни и за чистене, декорации (техники и съпорти и аксесоари), перли, мъниста, линолеум, бродерия, гримове, маски, моделиране (пасти и инструменти), пластелин, матрици, прахове за разтваряне, свещи, восък и др.

 

Нашият технически отдел е на Ваше разположение, за да изготви чертежи и триизмерни симулации, да подготви всякакъв вид оферта и предложи подходящи идеи и съвети. Всички предложения са индивидуални, в зависимост от необходимостта, наличната площ и бюджет.
 

ВАЖНО: Моделите на детските площадки, могат да се моделират по големина и форма според Вашите нужди и бюджет.

В състояние сме да подберем най-харесваните и подходящи съоръжения отговарящи на Вашите налични условия и средства.
 

 
POZZA работи в  областта от 1950 година и има въведена система за качество, сертифицирана по стандартите - UNI EN ISO 9001:2000, UNI EN ISO 14001:2004. Според новите стандарти, определени от органите за контрол на благоустройството в ЕС, притежават удостоверение за категорията SOA OS24, Клас II.

Има сертификация на цикъла за защита на дървесината и са в състояние да доставят  по желание, сертифициран  материал от  PEFC и FSC - организация гарантираща, че  същият произлиза от култивирани гори, опазващи екологичното равновесие.
Оборудването и игрите, които са плод на дългогодишния опит, са изследвани и одобрени с GS (Gepr?fte Sicherheit). Преминали са строги проверки за сигурност и са в съответствие с критериите на EN 1176 - 1,2,3,6:1998 на сертифициращият немски орган T?V Rheinland за безопасност на продуктите GmbH.

Използваната  дървесината  е от скандинавски бор, импрегнирана под налягане със соли, според регламентита RAL 68800. Лакирането е извършено според правилата, продиктувани в Таблица UNI EN 71, а боите  са гарантирани срещу миграция на елементи.



Нашите партьори WESCO, произвеждат безопасни и висококачествени игри от 1988 г. Дългогодишният им опит в новаторският дизайн и производството, им позволява да произвеждат продукти, които отговарят на всякъкви нужди, потребности и изисквания. Всички игри са с етикет на  PIPA, който гарантира покупката на сугурен продукт от проверен и доказан производител.


Предлагаме широка гама от продукти, създадени или избрани заради тяхното качество и функционалност, образователни и подходяща за интензивна употреба.


Придружаващи сертификати

Продуктите са анализирани и тествани в специализирани лаборатории, подложени са на строги проби, за да се тества устойчивост против надраскване на детската кожа, разтегляне на сухожилия, изкълчване, устойчивост при пожар и др.

Долуописаните Марки гарантират постоянното качество на нашите продукти.


FCBA (Технологичен Институт по Дървесина, Целулоза, Дърво и Мебели), сертифицираща организация  акредитирана от AFNOR, издадени са ни  сертификати потвърждаващи  съответствието на нашите продукти с различните нужди. Въпросните сертификати имат много критични точки. Повечето критерии, които трябва да бъдат спазени: концептуалност и идея, качествена изработка и производство, контрол на качеството.

Марка GS

Сертифицираща немска организация, позната на световно ниво. Преценява съответствието на продуктите с действащите Европейски норми и потвърждава съответствието на продуктите с определени технически нужди в немското законодателство отнасящо се  до сигурността на продуктите.
Например: устойчивост във времето, неприсъствието на някои вещества(например: дефиниция на съдържанието на формалиноиди), и др.

NF  - Детски Градини

Сертифицираща френска организация, създадена през 2007. Разглежда съответствието на продуктите с действащите френски и европейски  норми, набляга на различните нужди на сигурност: стабилност, сигурност при възпламеняване, анализ на различните изполвани бои и цветове.

NF  -  Възпитание

Сертифицираща френска организация, потвърждава съответствието на продуктите с действащите френски и европейски  норми. Гарантира сигурността и устойчивостта на продуктите.

Марката CE

Тази марка е създадена според законодателството на ЕС. Задължителна е за всички продукти отговарящи на законовата уредба, което предвижда аплицирането на тази марка (прим.: наредба при играчките). Тя потвърждава,че продукта отговаря на основните изисквания и критерии на въпросната наредба.

 

Детски игрални зони и площадки

Партньори