Skip to content
Комплексно оборудване за детски градини и начални училища ПДФ Печат

Нашата компания е представител на водещата компанията-производител WESCO ITALIA за България. Като официални представители, ние можем да предложим най-добрите условия за цени, срокове на доставка и гаранции. Притежаваме голям опит идващ от сектора на увеселителните паркове, които сме реализирали в комбинация с надуваеми и образователно-възпитателни забавни игри.


Нашите партьори WESCO ITALIA, произвеждат безопасни и висококачествени игри и консумативи от 1988 г. Дългогодишният им опит, съчетан с новаторския дизайн  позволява да се произвеждат продукти, които отговарят на всякъкви нужди, потребности и изисквания. Всички игри са с етикет на  PIPA, който гарантира покупката на сугурен продукт от проверен и доказан производител.


Предлагаме широка гама от продукти, създадени или избрани заради тяхното качество и функционалност, образователни и подходяща за интензивна употреба. Компанията произвежа пълен набор от неободимо оборудване за детски градини и училища:

 

Големи и малки структури за игра на закрито за детски градини, детски центрове, детски зони

Басейни с топки, конструктори, психомоторни  комплекти от меки и твърди пластмаси, контейнери за играчки и др., детски кухни от дърво и пластмаса, къщички, бриколаж, камиончета, меки модули за обзавеждане и игра, меки гигантски животни мека декорация и постелки и др.

Вътрешно обзавеждане за детски градини и детски центрове

Меки столчета от „ cocoon”, столчета от PVC и плат, приемни, съблекални. Зони за хранене, преобличане, почивка, четене, рисуване, театър, музика, психомотрни дейности, дървени структури за вътрешно ползване и сигурност, покритие за парно и др.

Спортни игри

Големи и малки топки, комплекти  за футбол, баскетбол, волейбол, пинг-понг, тенис, различни спортни коплекти и аксесоари и др.

Учебни пособия за детски градини и начални училища

Комплект по безопасност на движението, глобуси, географски карти, човешкото тяло и др.

Консумативи  и материали за детски центрове, детски градини и начални училища

Ученически дъски, тетрадки, блокчета за рисуване, лепила, ножички, хартия, моливи, тебишири, пастели, бои, маркери, мастила, специални бои, лакове, четки, платна, аксесоари за рисуване, дунапренови четки, печати, тампони, щампи, триножници, престилки защитни и за чистене, декорации(техники и съпорти и аксесоари), перли, мъниста, линолеум, бродерия, гримове, маски, моделиране (пасти и инструменти), пластелин, матрици, прахове за разтваряне, свещи, восък и др.

 

Нашият технически отдел е на Ваше разположение, за да изготви чертежи и триизмерни симулации, да подготви всякакъв вид оферта и предложи подходящи идеи и съвети. Всички предложения са индивидуални, в зависимост от необходимостта, наличната площ и бюджет.
 

ВАЖНО: Моделите на детските площадки, могат да се моделират по големина и форма според Вашите нужди и бюджет.

В състояние сме да подберем най-харесваните и подходящи съоръжения отговарящи на Вашите налични условия и средства.


Нашите продукти са идеални за масова употреба в детски градини и начални училища, детски зони в развлекателни и шопинг центрове и молове.
 
Услуги които предлагаме са - дизайн, проектиране и обзавеждане „до ключ”.

Фирмата проектира и произвежда образователно, двигателно и забавно оборудване, специално проектирани за деца от 0 до 12 години.

 

 

Примерен проект за обзавеждане на детска градина

Натиснете снимката, за да увеличите

 


Придружаващи сертификати

Продуктите са анализирани и тествани в специализирани лаборатории, подложени са на строги проби, за да се тества устойчивост против надраскване на детската кожа, разтегляне на сухожилия, изкълчване, устойчивост при пожар и др.

По долу описаните Марки гарантират постоянното качество на нашите продукти.

FCBA (Технологичен Институт по Дървесина, Целулоза, Дърво и Мебели), сертифицираща организация  акредитирана от AFNOR, издадени са ни  сертификати потвърждаващи  съответствието на нашите продукти с различните нужди. Въпросните сертификати имат много критични точки. Повечето критерии, които трябва да бъдат спазени: концептуалност и идея, качествена изработка и производство, контрол на качеството.


Марка GS

Сертифицираща немска организация, позната на световно ниво. Преценява съответствието на продуктите с действащите Европейски норми и потвърждава съответствието на продуктите с определени технически нужди в немското законодателство отнасящо се  до сигурността на продуктите.
Например: устойчивост във времето, неприсъствието на някои вещества(дефиниция на съдържанието на формалиноиди), и др.

NF  - Детски Градини

Сертифицираща френска организация, създадена през 2007. Разглежда съответствието на продуктите с действащите френски и европейски  норми, набляга на различните нужди на сигурност: стабилност, сигурност при възпламеняване, анализ на различните изполвани бои и цветове.

NF  -  Възпитание

Сертифицираща френска организация, потвърждава съответствието на продуктите с действащите френски и европейски  норми. Гарантира сигурността и устойчивостта на продуктите.

Марката CE

Тази марка е създадена според законодателството на ЕС. Задължителна е за всички продукти отговарящи на законовата уредба, което предвижда аплицирането на тази марка (прим.: наредба при играчките). Тя потвърждава,че продукта отговаря на основните изисквания и критерии на въпросната наредба.